Перейти до головного вмісту
Логотип

Дистанційна платформа Федорівського центру професійної освіти

  • Закрити
    Toggle search input
    1. Курси
    2. Професійно-теоретична підготовка
    3. Кухар; Кондитер
    4. Основи енергозбереження
    Пропустити Навігація

    Навігація

    • На головну

      • ФорумОбъявления сайта

      • Курси

        • Загальноосвітня підготовка

        • Загальнопрофесійна підготовка

        • Професійно-теоретична підготовка

          • Тракторист-машиніст

          • Кухар; Кондитер

            • Техніка пошуку роботи

            • Технологія приготування їжі з основами товарознавства

            • Устаткування підприємств харчування

            • Гігієна і санітарія виробництва

            • Організація виробництва та обслуговування

            • Облік, калькуляція і звітність

            • Охорона праці

            • Технологія приготування борошняних кондитерських в...

            • Основи енергозбереження

            • Українська кухня

            • Нетрадиційна кухня

            • Малювання

            • інформ

          • Оператор комп’ютерного набору

          • Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних

          • ОГЕ 36

          • БО 25, 12

        • Професійно-практична підготовка

    Пропустити Розклад занять

    Розклад занять


    Шановні учні та батьки, пропонуємо Вам розклад занять на 2024-2025 н.р.

    Переглянути розклад занять

    MyCounter - счётчик и статистика
    Підсумок збереження даних
    Завантажте мобільний додаток